İKÇÜ İS-MER ÖLÇME DEĞERLENDİRME EĞİTİMLERİNE BAŞLADI

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi İstatistik, Danışmanlık, Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi (İS-MER) ve Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı işbirliği ile öğretim üyelerine yönelik “Ölçme Değerlendirme Eğitimi” düzenledi.

İKÇÜ Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Funda Tengiz, Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Hizmetleri M.Y.O’ dan Yrd. Doç. Dr. Esin Ergönül, Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Yrd. Doç. Dr. Selcen Öncü ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Öğr. Gör. Dr. Nilüfer Demiral Yılmaz'ın eğitici olarak yer aldığı eğitime, Eczacılık, Sağlık Bilimleri ve Tıp Fakültesinden 23 öğretim üyesi katıldı.

Eğitim ile ilgili bilgi veren İS-MER Müdürü ve Tıp Fakültesi Biyoistatistik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ferhan Elmalı, üniversitedeki eğitim kalitesinin arttırılması ve sürdürülebilir kalitenin sağlanması amacıyla yola çıktıklarını kaydetti. Devamı için tıklayınız.